Semester

..har Mamma Mija nu! Tilda är på Lotsen och har det bara bra! Igår duschade och tvättade vi håret på prinsessan och idag väntar en liten tur med bilen när hon kommer hem. Allt är annars som vanlig hos Cirkusen..

Mija 🙂

Annonser

8 kommentarer

Filed under Tilda

8 responses to “Semester

 1. Annika och Tilda

  Hej Mamma Mia!
  I dag har vi varit på Brottet. Vi har åkt buss både dit och tillbaka. Det är roligt att åka buss tycker Tilda. Nu ska vi äta mellis och det blir Tildas favorit ”pucka” med vispgrädde.

 2. Annika och Tilda

  Hej Mamma Mia!
  Idag har vi varit på stan och ätit pizza. Min (Tilda) pizza heter mamma Mia. Den var god. Tilda fick välja dagens mat eftersom hon stått länge (40 minuter) i ståskalet. I morgon ska vi vara på Östra stranden hela dagen. Baddräkt hade varit bra att sola i. I väskan ligger papper till mamma Mia som vi vill ha i fyllda.

 3. Annika och Tilda

  Hej Mamma Mia!
  En dag då det regnat en del men vi har ändå varit på utflykt. Vi har varit i hembygdsparken i Ängelholm. Där har vi tittat på djur och ätit mjukglass med chokladsmak. Jag fick hjälp med att hålla glassen. Till lunch blev det köttfärspizza.

 4. sara och tilda

  Hej!
  I dag har tilda varit jätte duktig stoig i ståskalet i 1 timme=) Timmstocken ringade när det var dax att komma ner.Efter det toig vi våran buss och åkte till brotten där det var svalt och skönt.= kollade tidningar. kom tillbaka en timme innan det var dax för kortis. en glad tjeje i dag med ett toppen humör. ha en bra helg. På måndag är det perosonal bytte patrik och roger tillbaka och sara och annika på semester. //tilda och sara

 5. Lotsen

  Hej!!!

  Idag har vi varit på brottet, varmt och gott. Tilda har legat i skuggan och läst tidningar samt ätit glass som jogga fick hålla:)
  Skicka gärna med pengar tills i morgon och en solhatt eller nåt. Litet A idag

 6. Lotsen

  Hej!!!

  Idag har Tilda åkt sixt buss och suttit fastspänd i vanligt bälte, jättekul. Vi har ätit spaghetti och köttfärsås. Har vilat på filten på stranden. Hej då Paka och Matilda

 7. Lotsen

  Vi ska skriva NEJ NEJ NEJ. Jag inne boja idag. Ela sluta i mon och har därför bjuda på tåta. I mon tilda vara snäll och inte bjåka. Ja åka snat hem. Hej då matilda och paka.

 8. Lotsen

  Hej hej!!!

  Har haft bra dagar på Lotsen. I onsdags hade vi östergård på besök. Vi var också ute och åt uppe på Åhlens. Vila, tidningar och promenad. Igår städade vi Lotsen, läste lite samt beställde hem wallenbergare från Karl. Vila på eftermiddagen. Idag blir det promenad till östergård för att hämta buss. Ska handla, köra till tippen, kolla lite i affärer. Jacka, tröja och Matildas skor finns på Lotsen. Skickas till korttids i em. Paka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s