Nu är semester över

Detta är inte Dibbe – men ganska lik 🙂

Men OJvad det har hänt grejer under dessa 4 veckor!! Det började med att en katt flyttade in till oss! Han valde Cirkus Comstad trots pudlar, stökiga människor och allt annat som kännertecknar vår familj! Helt ljuvlig och fin! Dibbe heter han. Numera är han kastrerad, IDmärkt, avmaskad och avlusad. Vi har haft kontakt med katthemmet ”Kattfoten” så allt har gått rätt till 🙂

Matilda har faktiskt spenderat några lata dagar nere vid handikappbadet med sin mor och far. Lite skön solbränna och en massa fräknar har hon också fått 🙂 Härligt lata dagar har hon också haft på Lotsen och på korttids. Vi har ägnat en del mindre soliga dagar åt att göra små utflykter som den till Falkenberg tillsammans med sötaste Sus och Alice. Det var så himla mysigt med  massor av shopping och go fika på ett jättefint café!

Tilda har blivit en riktigt stor och förståndig tjej som dessutom är hur trevlig och social som helst. Det är bara så härligt att spendera tid med henne 🙂 Just nu är hon på korttids – kommer hem imorgon tisdag! Vi längtar!

Mija

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s