Mija och Tilda

Detta har varit vår helg! Pappa Hana har varit iväg med jobbet hela helgen så Mija har fått ”låna” Tilda och ha henne för sig själv 🙂 Vi har åkt en massa bil, hon har hjälpt Mija att laga mat, fått fina nya tidningar, hälsat på Bodil i Kvibille mm! Igår duschade vi och tvättade håret. Imorse var prinsessan lite låg…ville inte riktigt vara med på noterna 😦 Hoppas att det ger sig under dagen!

Mija

Annonser

2 kommentarer

Filed under Tilda

2 responses to “Mija och Tilda

 1. Matilda och Maria

  Hej!
  Matilda har varit hos Bodil och gått igenom veckans schema. Var sedan i verkstaden och fick handgympa av Tom, det var mysigt! Åt pyttipanna till mat. I eftermiddag blir det gympa med Maria och promenad i det vackra vädret.
  Hej då Matilda och Maria!

 2. Lotsen

  Hej!
  En trött Matilda kom till Lotsen 1 timme sen då hon fått vänta på taxi. Blev tyvärr ingen bowling för Matilda idag då taxi ej var ombokad men vi hoppas på bättre lycka nästa vecka. Matilda vill ju så gärna prova på och bowla. Matilda har fått en ny tid på måndag den 30 aug. Hon måste åka från Lotsen senast 16.30. Bowlingen är mellan 17 och 18. En personal följer med denna gång men det är även bra om mamma eller pappa också är med. Tycker Matilda att det är roligt att bowla måste det finnas en ledsagare med varje gång. Lite mellis och tidningar innan det bär av hem. En kort visit på Lotsen. Matilda och Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s