Äntligen

…ibland blir det långt mellan gångerna! Det betyder att det har varit mycke’ på det ena eller andra sättet! Matilda blev hemma hela förra veckan. Hana och Mija delade på dagarna och försökte hålla näsorna över vattenytan. Hon var oförskämt pigg hela tiden , pratade – tjattrade på dagarna i ända så det var mer på det psykiska planet det var tungt. Humöret var det inget fel på heller…bara  att hon hade lite feber som stökade till det. Kramperna försvann efter ett rejält toabesök redan på onsdag, så det var nog ordentlig magknip tjejen hade. Nu är hon på banan igen och är lyckligare än vanligt. ALLT är bara så himla kul. Imorgon kommer Mija och hämtar  på skolan kl. 12.30 – vi ska till HAB på ett litet möte. Hon kommer tillbaka till skolan sen! Hon lär påminna er 🙂

Ha det fint!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Tilda

2 responses to “Äntligen

 1. Matilda & Maria

  Hej!
  Matilda har läst matsedeln för hela veckan, allt låter gott! Matilda säger att hon ska dricka kaffe på Lotsen så det blev inget kaffe i skolan. Nu ska vi snart iväg och bada.
  Hälsningar Matilda och Maria

 2. Matilda och Jenny

  Hejsan mamma Mija! Vi måste berätta om denna dagen tycker Matilda! Pappa kom till skolan med skenorna, kul tyckte Matilda! Kaffe till mackan, bad på HAB med Maria och Mix megapol på hög volym – härligt!!! Köttgryta och ris och sedan lite avslappning! vad mer kan man begära! :0)
  Ha en trevlig kväll! Hsn Matilda och Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s